Ukemeny, à la carte og overtidsmat

 

HVER DAG HOS SUPPEGURI:

Dagens middag kr. 179,- kaffe følger med

Honnørpris kr. 169,-

Suppeguris suppe ,ulik for hver dag, med brød/rundstykke kr. 75,- kaffe følger med.

Lapskaus med flatbrød kr. 130,- kaffe følger med.

Mandag : Husets hjemmelagde medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård.Serveres med surkål , brun saus og kokte poteter.

Tirsdag : Fersk suppe med melboller. Ferskt kjøtt og sursøt saus.

Onsdag : Fiskerett (ulik for hver uke).

Onsdags biff av indrefilet med tilbehør kr. 189,-

Torsdag : Ertesuppe, salt kjøtt og flesk med kålrabistappe.

Fredag : Stekt flesk og duppe med kålrabistappe.

Lørdag : Karbonader med løk og grønnsaker.

 

À la Carte-retter

Rødspette med salat, reker og remulade kr. 185,-

Fish 'n chips med salat og ramsløkdip ,liten porsjon kr.155,-  stor porsjon kr.175,-

Oksekarbonader med løk og grønnsaker kr. 185,-

Beefburger 200gr,  med salat,dressing ost og pommes frites og mineralvann kr. 185,-

Helstekt Telemarksrøye med agurksalat og rømme kr.190,-

Husets svinesnitzel med grønnsaker og kapers kr. 190,-

Viltretter fra ca 15 oktober:

Vilttallerken , serveres med elgkarbonade og biff av vilt, skogsopp,viltsaus, rosenkål,poteter og tyttebær kr. 219,-

Husets elgkarbonader med rosenkål, viltsaus,poteter og tyttebær kr. 185,-

Dagens middag (se over) kr. 175,-

Lapskaus med flatbrød kr. 130,-

 

Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.