Telemarksmat

Telemarksbuffé  kr. 275,- 

Lun elgkarbonade med løk, spekeskinke fra Holtefjell, grilla gårdskylling fra Holte Gård, eggerøre av ferske gårdsegg, varmrøyka røye og ål fra Aketun fisk, lokal spekepølse, eldhusrøkt gardspølse og roastbeef av kjøtt fra lokal produsent.

Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, flatbrød fra Skreppa, grovt brød og Kviteseidsmør. Tilslørte bondepiker.

Telemarkstallerken kr. 175,- 

Lun elgkarbonade med løk, varmrøyka røye fra Aketun fisk, kyllingbryst fra Holte Gård, spekeskinke fra Holtefjell, lokal spekepølse, eggerøre av ferske gårdsegg.

Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, grovt brød og kviteseidsmør, flatbrød fra Sreppa. 

Småmat fra Telemark  kr. 275,- 

Kjøttbolle av vilt med tyttebærrømme, spekeskinke fra Holtefjell, grilla kyllingklubbe fra Holte Gård, varmrøyka røye fra Aketun fisk, potetlefse med røye fra Fyresvatn, kokte gårdsegg med Langesundsreker, eldhusrøkt gardspølse, saltbakte nypoteter.

Chevrédip, ramsløkdip og tyttebærrømme. Grønn salat. Flatbrød fra Skreppa, Kviteseidsmør og grovt brød. Tilslørte bondepiker. 

Om ønskelig kan Telemarksmaten anrettes på trefjøler og i trau, salater og dipper i boller og krukker, og brødvarer i kurver. På Telemarksmaten bruker vi økologisk grønt fra Borgeraas Gård hvis det er sesong for det. Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.