Telemarksmat

Telemarksbuffé  kr. 275,- 

Lun elgkarbonade med løk, spekeskinke fra Løyte Gård, grilla gårdskylling fra Holte Gård, eggerøre av ferske gårdsegg, varmrøyka sik og ørret fra Løyte Gård, lokal spekepølse, rallarknakk og roastbeef av kjøtt fra lokal produsent.

Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, flatbrød fra Skreppa, grovt brød og Kviteseidsmør. Tilslørte bondepiker.

Telemarkstallerken kr. 175,- 

Lun elgkarbonade med løk, varmrøyka sik og ørret fra Løyte Gård, kyllingbryst fra Holte Gård, spekeskinke fra Løyte Gård, lokal spekepølse, eggerøre av ferske gårdsegg.

Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, grovt brød og kviteseidsmør, flatbrød fra Sreppa. 

Småmat fra Telemark  kr. 275,- 

Kjøttbolle av vilt med tyttebærrømme, spekeskinke av frilandsgris fra Løyte Gård, grilla kyllingklubbe fra Holte Gård, varmrøyka sik fra Løyte Gård, potetlefse med røye fra Fyresvatn, kokte gårdsegg med Langesundsreker, rallarknakk på pinne, saltbakte nypoteter.

Chevrédip, ramsløkdip og tyttebærrømme. Grønn salat. Flatbrød fra Skreppa, Kviteseidsmør og grovt brød. Tilslørte bondepiker. 

Om ønskelig kan Telemarksmaten anrettes på trefjøler og i trau, salater og dipper i boller og krukker, og brødvarer i kurver. På Telemarksmaten bruker vi økologisk grønt fra Borgeraas Gård hvis det er sesong for det. Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.