Telemarksmat

Telemarksbufe kr. 295,- 

Lun elgkarbonade med løk, spekeskinke fra Hjembu Gård, grilla gårdskylling fra Holte Gård, eggerøre av ferske gårdsegg, varmrøyka røye fra Aketun fisk, lokal spekepølse, eldhusrøkt gardspølse, og roastbeef av kjøtt fra lokal produsent.
Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, flatbrød fra Skreppa i Morgedal, grovt brød og Kviteseidsmør.
Tilslørte bondepiker.

Telemarkstallerken kr. 195,- 

Lun elgkarbonade med løk, varmrøyka røye fra Aketun fisk, kyllingbryst fra Holte Gård, spekeskinke fra Hjembu Gård, eggerøre av ferske gårdsegg.
Potetsalat med friske urter, blomkål og broccolisalat, chevrédip, tyttebærrømme, grovt brød og Kviteseidsmør, flatbrød fra Skreppa i Morgedal.


Om ønskelig kan bufeene anrettes på trefjøler og i trau, salater og dipper i boller og krukker, og brødvarer i kurver. VI bruker økologisk grønt fra Borgeraas Gård, når det er sesong for det. Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.