JULEMENYEN fra 10. november 2021.

 

 

Juletallerken med to biter ribbe, husets medisterkake, julepølse, surkål-rødkål, sjysaus, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 220,-

 

Ribbetallerken med tre biter ribbe, surkål-rødkål, sjysaus, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 240,-

 

Hjemmelagde medisterkaker av kjøtt fra Borgestad gård, surkål-rødkål, sjysaus, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 185,-

 

Pinnekjøtt, med vossakorv og kålrabistappe, sjy og kokte poteter.
Kr. 250,-

 

Julelunch med ribbe, husets medisterkake, gravet laks, eggerøre, sylte, julesild og sennepsaus.
Godt brød og smør.
Kr. 175,-

 

Den store julebufeen.

Sylte, gravet laks, krydret kalkunbryst, juleskinke, sild, eggerøre, julens potetsalat, waldorfsalat, ribbe og husets medisterkake.
Godt brød, loff og smør.
Riskrem med rød saus.
Kr. 275,-

Tillegg for julepølse, surkål-rødkål, sjysaus, poteter og tyttebær: Kr. 40,-

 

Julens desserter.

Hjemmelaget riskrem med rød saus / Multekrem / Husets karamellpudding med krem.
Kr. 50,-

 

 

 

Varmretter.

 

Lapskaus med flatbrød.
Kr. 99,-  pr. porsjon /  kr. 110,-
pr. liter.

 

Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 125,- pr. porsjon.

 

Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 185,- pr. porsjon.

 

Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 155,- pr. porsjon.

 

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 190,- pr. porsjon.

 

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 190,- pr. porsjon.