Varmretter.

 

Lapskaus med flatbrød.
Kr. 120,-  pr. porsjon /  kr. 140,-
pr. liter.

 

Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 155,- pr. porsjon.

 

Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 220,- pr. porsjon.

 

Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 235,- pr. porsjon.

 

Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 185,- pr. porsjon.

 

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Ta kontakt for tre retters menyer.