Julemenyen 2022

 

Juletallerken,serveres med ribbe,julepølse, hjemmelaget medisterkake,surkål,rødkål,julesaus, poteter og tyttebær. Kr.240,- pr porsjon.  

 

Ribbetallerken,tre stk ribbe,surkål,rødkål, julesaus,poteter og tyttebær. Kr. 275,- pr.porsjon.

 

Pinnekjøtt, serveres med kålrabistappe,vossakorv,sjy, poteter og tyttebær. Kr.265,-pr.porsjon.

 

Hjemmelagde medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård. Serveres med surkål,rødkål,julesaus,poteter og tyttebær. Kr.195,- pr.porsjon.

 

Julelunch serveres med ribbe, medisterkake,eggerøre,gravet laks, julesild,sylte og sennepsaus. Garnityr,godt brød og smør. Kr.185,-pr.porsjon.

 

Julekoldtbord med varm mat.Sylte med sennep,roastbeef med remulade,julekrydret kalkunfilet,gravet ørret med sennepsaus,eggerøre,waldorfsalat,potetsalat,julesild,frisk julesalat,brød og smør. Varm ribbe og medisterkake.

Riskrem med rød saus eller multekrem.  Kr.265,- pr.porsjon.

Tillegg for julepølse,surkål,rødkål, julesaus, poteter og tyttebær. Kr. 45,- pr.porsjon

 

Julens desserter. Hjemmelaget karamellpudding, riskrem med rød saus, multekrem. Kr. 50,-

 

Suppeguris Juletapas.

 

Marinert svineribbe,medisterbolle med fast følge,pinnekjøtt med rotmos,lefserull med sylte og sennep,gravet ørret med eggerøre,frisk julesalat med kalkun,dadler med bacon,ovnsbakte småpoteter, waldorfsalat og sildesalat,julens foccacia, pepperkake med blåmuggost,honning,nøtter og fiken. Pris pr.porsjon kr.295,-

 

Varmretter.

Lapskaus med flatbrød.
Kr. 120,-  pr. porsjon /  kr. 140,-
pr. liter.

 

Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 155,- pr. porsjon.

 

Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 220,- pr. porsjon.

 

Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 235,- pr. porsjon.

 

Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 185,- pr. porsjon.

 

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Ta kontakt for tre retters menyer.