Julemenyen 2022

 

Juletallerken,serveres med ribbe,julepølse, hjemmelaget medisterkake,surkål,rødkål,julesaus, poteter og tyttebær. Kr.245,- pr porsjon.  

 

Ribbetallerken,tre stk ribbe,surkål,rødkål, julesaus,poteter og tyttebær. Kr. 275,- pr.porsjon.

 

Pinnekjøtt, serveres med kålrabistappe,vossakorv,sjy, poteter og tyttebær. Kr.275,-pr.porsjon.

 

Hjemmelagde medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård. Serveres med surkål,rødkål,julesaus,poteter og tyttebær. Kr.195,- pr.porsjon.

 

Julelunch serveres med ribbe, medisterkake,eggerøre,gravet laks, julesild,sylte og sennepsaus. Garnityr,godt brød og smør. Kr.220,-pr.porsjon.

 

Julekoldtbord. Innhold og pris kommer.

 

Julens desserter. Hjemmelaget karamellpudding, riskrem med rød saus, multekrem. Kr. 50,-

 

 

 

Varmretter.

 

Lapskaus med flatbrød.
Kr. 120,-  pr. porsjon /  kr. 140,-
pr. liter.

 

Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 155,- pr. porsjon.

 

Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 220,- pr. porsjon.

 

Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 235,- pr. porsjon.

 

Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 185,- pr. porsjon.

 

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 195,- pr. porsjon.

 

Ta kontakt for tre retters menyer.