JULEMENYEN  fra 10 november 2020.

 

Julelunch, serveres med ribbe, husets medisterkake, gravet laks, eggerøre, sylte, julesild og sennepsaus. Godt brød og smør.Kr.169,-

 

Juletallerken med ribbe, husets medisterkake, julepølse, surkål-rødkål, sjy-saus, kokte poteter og tyttebær. Kr. 209,-

 

Ribbetallerken med tre biter ribbe,surkål-rødkål, sjy-saus,kokte poteter og tyttebær. Kr. 219,-

 

Hjemmelagde medisterkaker,laget av kjøtt fra Borgestad gård. Serveres med surkål-rødkål, sjy-saus,kokte poteter og tyttebær.Kr.189,-

 

Pinnekjøtt,serveres med vossakorv og kålrabistappe.Sjy og kokte poteter. Kr.239,-

 

 

Den store julebufeen.

Sylte, gravet laks, krydret kalkunbryst,appelsinmarinert juleskinke, sild,eggerøre, julens potetsalat,waldorfsalat, ribbe og husets medisterkake. Godt brød, loff og smør.Riskrem med rød saus. Kr.269,-

Tillegg for julepølse,surkål-rødkål, sjy-saus,poteter og tyttebær. Kr.40,-

 

Julens desserter.

Hjemmelaget riskrem med rød saus. Multekrem. Husets karamellpudding med krem. Kr.45,-

 

Juletapas.

 Marinert svin på pinne, Borgestad medisterbolle, kyllingbryst med appelsinmarmelade , lammepinne,vossakorv og kålrotstappe, potetlefse med sylte og sennep, gravet laks med sennepsaus, saltstekte poteter, aioli ,mango-chili salat og julens foccacia. Multekrem og krumkaker. Kr.285,-

 

 

 

 

 

Varm retter.

 

 

Lapskaus med flatbrød  kr.99,- / pr.liter kr.110,-

 

Husets gryterett med ris, salat og baguetter  kr.125,- pr porsjon

 

Kalvestek med fløtesaus , gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær  kr.185,- pr porsjon.

 

Dyrestek med viltsaus, babygulerot ,rosenkål, kokte poteter og tyttebær  kr.195,- pr porsjon.

 

Viltgryte med rosenkål og gulerøtter. Kokte poteter og tyttebær  kr.155,- pr porsjon.

 

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk med kålrabistappe og kokte poteter  kr.179,- pr. porsjon.

 

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter  kr.179,- pr porsjon.