JULEMENYEN fra 10 november 2020.
Julelunch, serveres med ribbe, husets medisterkake, gravet laks, eggerøre, sylte, julesild og sennepsaus. Godt brød og smør.Kr.169,-
Juletallerken med ribbe, husets medisterkake, julepølse, surkål-rødkål, sjy-saus, kokte poteter og tyttebær. Kr. 209,-
Ribbetallerken med tre biter ribbe,surkål-rødkål, sjy-saus,kokte poteter og tyttebær. Kr. 219,-
Hjemmelagde medisterkaker,laget av kjøtt fra Borgestad gård. Serveres med surkål-rødkål, sjy-saus,kokte poteter og tyttebær.Kr.189,-
Pinnekjøtt,serveres med vossakorv og kålrabistappe.Sjy og kokte poteter. Kr.239,-
Den store julebufeen.
Sylte, gravet laks, krydret kalkunbryst,appelsinmarinert juleskinke, sild,eggerøre, julens potetsalat,waldorfsalat, ribbe og husets medisterkake. Godt brød, loff og smør.Riskrem med rød saus. Kr.269,-
Tillegg for julepølse,surkål-rødkål, sjy-saus,poteter og tyttebær. Kr.40,-
Julens desserter.
Hjemmelaget riskrem med rød saus. Multekrem. Husets karamellpudding med krem. Kr.45,-
Juletapas.
Marinert svin på pinne, Borgestad medisterbolle, kyllingbryst med appelsinmarmelade , lammepinne,vossakorv og kålrotstappe, potetlefse med sylte og sennep, gravet laks med sennepsaus, saltstekte poteter, aioli ,mango-chili salat og julens foccacia. Multekrem og krumkaker. Kr.285,-
Varm retter.
Viltgryte med rosenkål og gulerøtter. Kokte poteter og tyttebær kr.155,- pr porsjon.
Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter kr.179,- pr porsjon.