Julemeny-juletapas

JULETALLERKEN  KR.199,-

2 ribbebiter,julepølse og husets medisterkake,surkål,rødkål,sjysaus og tyttebær. 

RIBBETALLERKEN  KR.210,- 

3 ribbebiter,rødkål,surkål,sjysaus og tyttebær. 

PINNEKJØTT OG VOSSAKORV  KR:220,-

Pinnekjøtt,vossakorv,kålrabistappe og tyttebær. 

JULELUNCH KR. 159,-

Sylte,eggerøre,gravet laks,roastbeef, og julesild.Varm ribbe og medisterkake, brød og smør. 

JULENS DESSERTER  KR.40,-

Hjemmelaget riskrem med rød saus,Hjemmelaget karamellpudding med krem,Multekrem. 

JULEKOLDTBORD  KR.230,-

Sylte med lefse og sennep,roastbeef med remulade,gravet laks med sennepsaus,eggerøre,appelsinglasert kalkunfilet,julesild og rødbetsalat,waldorfsalat og potetsalat,varm medisterkake og ribbe,tyttebærsyltetøy,riskren og multekrem,brød og smør. 

Tillegg for julepølse,surkål,rødkål,sjysaus og poteter KR.40,-

JULETAPAS  KR. 250,-

Marinert juleribbe, husets medisterbolle, fyldte egg, lefseruller med lam og rødbetsalat, dadler med bacon, appelsinglasert kalkun på pinne,gravet laks med dillstuede poteter, honningglasert pinnekjøtt, potetbåter med syltesalat. Julens waldorf, rødbetsalat, julesild og sennepsaus. Deilige oster med aprikos og appelsinmarmelade. Julens nøttebrød og hjemmelaget foccacia.

Tillegg for dessert,riskrem med rød saus eller multekrem KR.40,-